Hoofd palletrecycling
Hoofd palletrecycling
Hoofd palletrecycling
Hoofd palletrecycling
Hoofd palletrecycling
Pallets
Pallet Recycling Friesland levert pallets aan een grote diversiteit van bedrijfstakken.
Wij beschikken over ruime opslagmogelijkheden zodat onze pallets altijd uit voorraad leverbaar zijn.
Lees verder ...
Europallets
Europallets zijn waarschijnlijk de meest bekende pallets en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden o.a. voor transport. De afmeting van deze pallet is 80 x 120 cm en is vierzijdig opneembaar met een draagvermogen van 1500 kg.
Lees verder ...
Blokpallets
Een blokpallet wordt ook wel een 4-weg pallet genoemd. Dit omdat de pallet vierzijdig opneembaar is door een palletwagen of heftruck. Een blokpallet heeft vaak de afmeting 100 x 120 cm en is verkrijgbaar in rondomloper en langlopend onderdek. Voor deze pallet wordt ook vaak de naam industriepallet gebruikt.
Lees verder ...
Eenmalige pallets
De eenmalige pallet is in vele maten te verkrijgen de gangbare maten zijn 80 x 120 en 100 x 120 cm.
Daarnaast zijn ook de maten 80 x 80 cm, 100 x 100 cm, 110 x 110 cm en de displaypallet 40 x 60 en 60 x 80 cm een eenmalige pallet.
Lees verder ...
Balkpallets
Balkpallets zijn samengesteld uit twee of meer balken die dezelfde functie hebben als de klossen bij de blokpallets. Balkpallets worden daarom ook wel 2-weg pallets genoemd.
Lees verder ...
CP pallets
CP staat voor de naam chemie pallet. Deze pallets werden origineel ontwikkeld voor de chemie en de plastic industrie. De pallets bestaan uit 9 verschillende afmetingen en zijn gemarkeerd van CP 1 t/m CP 9.
Lees verder ...
Kunststof pallets
Een reden om voor deze soorten pallets te kiezen is dat plastic of kunststof pallets minder vatbaar zijn voor slechte weersinvloeden dan bijvoorbeeld houten pallets en ze zijn lichter in gewicht.
Lees verder ...